jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Acties

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

 

Speciale acties!

Op deze pagina informeren wij jou over onze acties en kortingen en speciale events van Jurassic Golf in Gouda. Zo kan je direct online tickets kopen met korting en organiseren wij per jaar tal van leuke evenementen in de vakantie`s en op feestdagen. Ook hebben wij elke maand een nieuwe actie of korting waarmee jij met nog méér plezier bij ons op avontuur kan! Dus houd deze pagina goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

PAASBRUNCH, 21 EN 22 APRIL , 11:00 - 13:30

Op 21 en 22 april organiseert Park IJsselweide een fantastische Paasbrunch voor de hele familie van 11:00 tot 13:30

Bij ontvangst krijgt u een heerlijk glas cava of jus aangeboden waarna u kunt genieten van ons Paasbuffet met o.a. champignonroomsoep, diverse luxe broodjes, paasbrood, muffins, salades, scrambled eggs, eieren, worstjes en nog veel meer!

Na het Paasbuffet spelen de kinderen (4 t/m 12 jaar) gratis Jurassic Golf, Footgolf of Jurassic Mining.

 

Kosten voor de Paasbrunch:

 

Volwassenen (vanaf 13 jaar) 28,50 p.p. voor de Paasbrunch en €7,50 voor aan activiteit naar keuze.

 

Kinderen (4 t/m 12 jaar) 15,50 p.p. voor de Paasbrunch en GRATIS toegang tot een activiteit naar keuze.

 

Kinderen (0 t/m 3 jaar) GRATIS Paasbrunch en toegang tot activiteit naar keuze.

 

De reserveringen gaan hard dus wees er snel bij! Bel naar 0182 - 58 39 33 en vier Pasen bij Park IJsselweide!

PAASACTIE, Zoektocht naar de gouden eieren

21 en 22 april, 10:00 - 17:00

Oh oh oh.. die Jan Dino toch.. hij is tijdens zijn dagelijkse wandeling over onze Adventure Golfbaan al zijn gouden eieren verloren.

 

Help jij Jan Dino met zoeken? Op 21 en 22 april mogen alle junior avonturiers (4 t/m 12 jaar) een poging doen om een gouden ei te vinden. De avonturiers die een gouden ei weten te vinden krijgen van Jan Dino een beloning! Wat die beloning is houden we nog even geheim.

 

De gouden eieren kunnen werkelijk overal liggen door die verstrooide Jan Dino. Kijk maar goed rond op het park. Liggen ze in de waterval of de grot? Bij het trekvlot of de loopbrug? Misschien liggen ze wel naast onze grote en levensechte T-Rex... wel oppassen hoor!

 

Zien we jullie 21 en 22 april op onze Adventure Golfbaan? Kom dan ook gezellig Paasbrunchen in onze Brasserie en maak gebruik van deze dinotastische combideal!

Actie overzicht

Er zijn momenteel geen acties om te tonen.

Contactformulier

Uw gegevens
 
 

Onze gegevens

Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15
2809 NA Gouda

e. info@jurassicgolf.nl
t. 0182 58 39 33

openingstijden

maandag t/m vrijdag
10:00 - 19:00
zaterdag & zondag
10:00 - 19:00
feestdagen
10:00 - 17:00
Reserveer uw tickets online!

Reviews van bezoekers

Elke maand zetten wij onze top reviews van bezoekers via Facebook op onze website!

 

Astrid de Ruijter

''Vandaag voor het eerst geweest was echt fantastisch golf bij de dino's zag er erg mooi uit en voor jong en oud is het leuk om te doen en het is ook nog leerzaam omdat er bij de dino's staat hoe ze heten en dergelijk. Mijn zoontje is ook helemaal verliefd op de dino's we hebben zulke leuke foto's kunnen maken. Restaurant en bediening is top al met al lieve medewerkers en het is zeker voor herhaling vatbaar''.

Kimberley de Niet

´´Het park is echt zo cool! Helemaal niet alleen voor kinderen. Wij waren met 6 volwassenen en hebben echt lol gehad. Het was zeker niet te makkelijk, en wat een mooi park! Supernetjes, er lag geen enkel blaadje op de banen. De dino's zijn echt leuk, af en toe een bal in het water maar met de waternetjes vis je die er zo uit. Daarna lekker drankje gedaan ( terras is netjes, eten en drinken voor normale prijzen ). Ik ben laatste geworden maar kom zeker nog een keer terug!´´

Richard van der Dussen

´´Ontzettend leuk! Vriendelijk personeel. Relaxed sfeertje. Mooi gemaakte banen. Variatie. Aankleding. Dik voor elkaar! Aanrader! �´´

 

Algemene voorwaarden kortingen en acties klik hier

Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933