jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Escape Room

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

Escape room in Gouda

Opgesloten tussen de angstaanjagende dinosaurussen. Je mag er alleen uit als je alle raadsels en puzzels weet te kraken. Maar dat kun je niet alleen. Je broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes moeten je helpen, want er is teamwork voor nodig. Alleen samen kun je de geheime code kraken. Weet jij binnen 60 minuten te ontsnappen? Ga de uitdaging aan en kom naar onze escape room in Gouda.

 

Reserveer direct

Onze Dino Gold Escaperoom

Speciaal voor de liefhebbers van dinosaurussen heeft onze escape room een prehistorisch thema. Groepjes van 3-8 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar moeten binnen 60 minuten ontsnappen. Dat kunnen ze alleen doen door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Natuurlijk zitten er ook makkelijke raadseltjes tussen als opwarmertje. Toch zullen de meeste puzzels uitdagend genoeg zijn voor kinderen. Lukt het ze om het mysterie van de escape room op te lossen en de snelste tijd neer te zetten? Een aantal gezinnen, opa's en oma's met kleinkinderen en kinderfeestjes gingen jullie al voor. Ze wisten snelle tijden neer te zetten. Lukt het jullie om hun record te verbreken?

 

Escape room combideals en arrangementen

Uit de escape room ontsnappen is natuurlijk al een hele prestatie. De dag is pas helemaal geslaagd als je papa of opa verslaat met Jurassic Golf. Dat is golfen tussen de dinosaurussen! Of ga Jurassic Minen en vind goud en edelstenen! Speciaal voor kinderfeestjes hebben we ook een aantal arrangementen. Als je ontsnapt bent uit de escape room kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan Jurassic Golfen of Minen. Zo kun je samen kennismaken met de dino's. Herkennen jullie ze allemaal?

 

Al die raadsels en puzzels zorgen aan het eind van de dag wel voor een knorrend maagje! Je hebt honger als een T-Rex! Wist je dat je in ons pannenkoekenhuis zelf een dino kunt eten? Bestel bijvoorbeeld een echte T-Rex of Stegosaurus pannenkoek om je reuzehonger te stillen. Ze zijn zo groot dat papa ze misschien zelfs niet helemaal op kan!

Kom naar onze Escape Room in Gouda

Onze Escape Room in Gouda is geopend van woensdag tot zondag van 10:00 – 19:00. Wil je een ontsnappingspoging wagen? Bestel dan je tickets online of bekijk onze arrangementen op onze homepage.

 

Reserveer direct

Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933