jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Groepen

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

 Jurassic Golf Gouda & Golfbaan IJsselweide gaan sportclubs in het Groene Hart sponsoren

Vlak voor de start van het voorjaar komen Jurassic Golf Gouda en Golfbaan IJsselweide met een initiatief om de lokale sportclubs financieel te ondersteunen.  

 

Voor elk lid, van de bij de actie aangesloten verenigingen, dat komt  Jurassic Golfen of Footgolfen wordt namelijk €1,- terug gestort in de club kas. Het enige dat gevraagd wordt van de sport verenigingen is het ophangen van een poster en het neer zetten van flyers ten behoeve van de actie. Zo kan de clubkas groeien zonder dat het de verenigingen zelf tijd en moeite kost.

Michel de Meijer: ‘We waren al langer op zoek naar een leuke manier om de clubs en verenigingen in de regio te ondersteunen. Via deze actie willen op een laagdrempelige manier alle lokale verenigingen een hart onder de riem steken.’

 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse om als vereniging aan te sluiten bij dit initiatief?

Bel 0182-583933 of mail naar info@golfbaan-ijsselweide.nl

Familie uitje

Op zoek naar een onuitwisbaar familie-uitje? Gun jouw familie een geweldig avontuur. Dit is een unieke beleving vol actie voor jong en oud! Als eerste in Nederland waan je je bij ons tussen levensechte dinosauriërs uit het begin der tijden en kun je op ons park avontuurlijk golfen. Uitdaging en plezier gegarandeerd en natuurlijk is iedereen van harte welkom. Van de mini-avonturier net uit het ei, tot en met de bijna fossiele avonturier: kom langs en ontdek de geheimen van de dinosauriërs zelf!


Boek of informeer direct via 0182-583933

Klassenuitje

Soms moet je als klas even weg van dat Krijt! Beleef bij ons een avontuur zoals nooit tevoren op de Jurassic Golf Adventure baan en neem alle mede-avonturiers mee! Wij verzorgen een geweldige ervaring voor jullie vol uitdaging en permanent plezier en dat voor maar 5 euro per kind! De bedoeling is dat de leerlingen een avontuurlijk parcours, omringd door dinosaurussen , van 18 holes met zo min mogelijk slagen afleggen. Door middel van een putter,  een bal en een scorekaart lopen zij in groepjes van 5 leerlingen in gemiddeld 120 minuten het parcours af. Tijdens dit parcours leren de leerlingen spelenderwijs onze dinosaurussen kennen en hoe deze hebben geleefd. Ons park bevat Elementen op het gebied van gezondheid, sporten en plezier hebben. Het spelen van golf kan spannend en belonend zijn. Door deel te nemen zullen leerlingen persoonlijke vaardigheden ontwikkelen als attitude, zelfwaardering, eerlijkheid, fair play en concentratie.

Voor scholen hebben wij speciale speurtochten ontwikkeled.

 

Boek of informeer direct via 0182-583933

Verenigingen

Soms moet je als vereniging even helemaal los gaan en nieuwe dingen ontdekken. Beleef bij ons een avontuur zoals nooit tevoren op de Jurassic Adventure golf baan en neem al je mede avonturiers mee! Wij verzorgen een geweldige ervaring voor jullie vol uitdaging en plezier!

 

Boek of informeer direct via 0182-583933

 

Vrijgezellenfeesten

Ga je eindelijk settelen met je geliefde? Of stapt een vriend of vriendin het huwelijksbootje in met zijn of haar brontosaurus? Laat dan het laatste solo avontuur er één zijn om nooit te vergeten en boek het avontuurlijkste vrijgezellenfeest bij Jurassic Golf! Neem je vrienden en vriendinnen mee en verras ze met een geweldig avontuur vol actie op onze Jurassic Golf Adventure baan! Creëer onvergetelijke herinneringen met de bachelor of bachelorette! Laat hem of haar onze verborgen grot ontdekken, de oversteek maken op ons vlot en daag elkaar uit voor een hole in one. Oh, neem wel zelf een dinosaurus-outfit mee of huur hem bij ons! Druk op de button en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Boek of informeer direct via 0182-583933

placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
1/1
Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933