jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Jurassic Golf

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

Golfen tussen de dino's

Jurassic Golf is alleen weggelegd voor échte avonturiers, van groot tot klein. Daag je broertjes, zusjes, vader, moeder opa en oma uit om een balletje te slaan. Toch zijn je tegenstanders niet de enige uitdaging waar je op onze golfbaan mee te maken krijgt. Er staan namelijk allemaal gigantische dino's om je heen! Herken jij ze allemaal? Kom gezellig dino golfen en ontdek de geheimen uit de prehistorie!

 

Bestel hier je online tickets

Midgetgolf en voetgolf

Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is de enige golfbaan in Nederland met een dino-thema. Dat betekent dat je tijdens het golfen nieuwe dino-vriendjes kunt maken en kunt schitteren in onze glow in the dark grot. Als je durft tenminste! De 18-holes golfbaan is geschikt voor de allerkleinsten tot de allergrootsten. Een leuk dagje uit met je gezin, kleinkinderen of een kinderfeestje. Ook als je zelf geen kinderen hebt, maar je nog kind voelt, ben je van harte welkom.

 

Naast midgetgolf kun je bij ons ook een balletje trappen. Bij voetgolf is het ook de bedoeling dat je de bal zo snel mogelijk in een hole krijgt. In plaats van een klein balletje en een club, gebruiken we een voetbal en onze voeten. Ben jij de doelpuntenmaker in jouw voetbalteam? Dan zul je zien dat voetgolf door alle obstakels hele andere koek is! Pas wel op dat je de bal niet te hard tegen onze humeurige T-Rex schiet…

 

Combideals en arrangementen

Het is natuurlijk super knap als je iedereen weet te verslaan met dino-golf. Echte winnaars weten ook nog in een recordtijd uit onze escape room te ontsnappen. Natuurlijk zijn de dino’s hier ook te vinden. De puzzels zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en bieden genoeg uitdaging. Kinderen die na al die succesjes last krijgen van goudkoorts kunnen gaan Jurassic Minen. Misschien vinden ze wel goud en edelstenen!

 

Aan het eind van de dag zul je wel reuzehonger gekregen hebben van al die spelletjes en dino’s. In ons pannenkoekenhuis kun je zelf een dino eten. Onze T-Rex of Stegosaurus pannenkoeken zijn zo groot dat papa ze misschien zelfs niet helemaal op kan.

Kom dino golfen op onze Jurassic Golfbaan

De Jurassic Golfbaan is geopend van woensdag tot zondag van 10:00 – 19:00. Wil jij een balletje slaan en nieuwe dino-vriendjes maken? Of lijkt voetgolf je wel wat? Bestel dan je tickets online of bekijk onze arrangementen op onze homepage.

 

Bestel hier je online tickets

Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933