jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Kinderfeestje

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

 

Het avontuurlijkste kinderfeestje vier je bij ons!

Wil jij jouw zoon of dochter een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Geef dan een kinderfeestje bij Jurassic Golf Adventure Park! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en geniet van het spannende avontuur dat zij beleven. De kinderen mogen golfen op de golfbaan tussen de dinosauriërs en fossielen. Verstuur speciale Jurassic Golf uitnodigingen naar de genodigden en laat de jarige verrassen met een speciaal cadeautje. Het park is goed te bereiken en de auto kan gratis geparkeerd worden op het uitgebreide parkeerterrein. Beleef samen met de kinderen een gezellige dag vol met avontuur! Wij hebben 3 kinderfeestjes waar jij uit kan kiezen, hieronder lichten wij ze toe!

 

Actie Pannenkoe en Jurassic Golf

Hoe zou het zijn om de twee coolste dingen ter wereld samen te voegen! Vanaf nu wordt deze droom werkelijkheid, boek het meest unieke kinderfeestje ooit, Jurassic Adventure Golf + zelf pannenkoeken bakken bij een Pannenkoe vestiging naar keuze!

 

Jurassic Golf & Pannenkoe
Overleef jij het avontuurlijkste kinderfeestje van Nederland? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes 18-holes adventure-golfen en ga mee terug in de tijd van de dinosaurussen. Na al dat sporten heb jij natuurlijk honger als een T.rex.

Zet jouw koksmuts op en kook samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes de pannenkoeksterren van de hemel. Kies uit de toppings smarties, spekkies, jam en nog meer zoetigheid en versier je gek! Na het smullen van jouw eigen gemaakte pannenkoek staat er nog een verrassing op je te wachten en als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een ijsje toe!

Jurassic Pannenkoe Kinderfeestje €15,95 per kind

- Speciale Jurassic Golf uitnodigingen
- Toegang tot Jurassic Golf Aventure Park
- Voor de jarige een DINOmite cadeau
- Pannenkoe koksmuts
- 1 drankje (ranja, fris of caprisone)
- Kids mogen hun eigen pannenkoek maken en versieren in de keuken van Pannekoe
- Toetje na
- Pannenkoe verrassing

Voorwaarden eigen pannekoeken bakken kan i.v.m. de drukte tot 16.30 uur. Wij adviseren jullie om rond 13 uur met het kinderfeestje te starten bij Jurassic Golf of om het programma om te draaien.

 

Boek direct en bel 0182-583933

Velociraptor kinderfeestje

Kom 18-holes Adventure golfen met al je vriendjes en vriendinnetjes en beleef een onvergetelijk avontuur op onze Jurassic Golf Adventure baan! Vanaf 6 kids vier jij jouw kinderfeestje bij ons voor maar € 9,50 per kind. Inclusief toegang tot ons park, jurassic golf uitnodigingen en een cadeau voor de jarige!


Het spelen van het parcours duurt 90 minuten en ouders/verzorgers zijn gratis

 

 

Boek direct bel met 0182-583933

Brachiosaurus kinderfeestje


Kom 18-holes Adventure golfen met al je vriendjes en vriendinnetjes en beleef een onvergetelijk avontuur op onze Jurassic Golf Adventure baan! Vanaf 6 kids vier jij jouw kinderfeestje bij ons voor maar € 14,50 per kind. Inclusief toegang tot ons park, jurassic golf uitnodigingen en een cadeau voor de jarige en een partybox* voor alle kids.

 

Het spelen van het parcours duurt 90 minuten en ouders/verzorgers zijn gratis
 


*deze partybox bevat geen eten of drinken

 

 

Boek direct en bel 0182-583933

T-rex kinderfeestje

Kom 18-holes Adventure golfen met al je vriendjes en vriendinnetjes en beleef een onvergetelijk avontuur op onze Jurassic Golf Adventure baan! Vanaf 6 kids vier jij jouw kinderfeestje bij ons voor maar € 17,50 per kind. Inclusief toegang tot ons park, jurassic golf uitnodigingen, cadeau, Jurassic golf cerfificaat en een partybox* voor alle kids.


Het spelen van het parcours duurt 90 minuten en ouders/verzorgers zijn gratis


*de partbox bevat geen eten of drinken

 

 

Boek direct en bel 0182-583933

Kindermenu

Na inspanning volgt ontspanning, de kids kunnen genieten in onze brasserie of op ons uitgebreide terras van een kidsmenu met veel lekkers! De kids kunnen kiezen uit 5 avontuurlijke gerechten en zo is er voor ieder wat wils!

 

 

 


Reviews van bezoekers

Elke maand zetten wij onze top reviews van bezoekers via Facebook op onze website!

 

Sandra Verlaan

''De Kids hebben het afgelopen woensdag naar hun zin gehad en praten er nog over. Bedankt voor de leuke middag!!''

 

Martine

''Wat een mooi park. Je hebt echt het gevoel dat je er even uit bent en de dino's zijn erg mooi. Sommige bewegen of maken geluid, maar ook degene die dat niet doen zijn heel mooi. De kinderen gingen er graag mee op de foto.  De baan is ook erg leuk, de een wat moeilijker als de andere maar dat maakt het leuk. We hebben een leuke middag met de kinderen gehad!''
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
placeholder teaser
1/1
Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933