jurassicgolf
jurassicgolf
jurassicgolf

Pannenkoekenhuis

Jurassic Golf
Adventure Park Gouda

Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

Pannenkoekenhuis in Gouda

Een pannenkoek is altijd een feestje op je bord! Zeker na een dag vol dino-avontuur. Bij ons pannenkoekenhuis in Gouda wordt het avondeten zelf ook een ware belevenis. Wie had gedacht dat je ooit zelf een bloeddorstige dino zou eten? Geniet bijvoorbeeld van een echte T-Rex of Stegosaurus pannenkoek. Ze zijn zo groot dat zelfs papa ze misschien niet helemaal op kan. Als dat de reuze-honger na je potje Jurassic Golf niet zal stillen?

 

Reserveer direct

Echte dino pannenkoeken

Wat is er lekkerder dan een leuke dag met het gezin, de kleinkinderen of een kinderfeestje af te sluiten met een lekkere pannenkoek? Na een potje Adventure Golf of een spannende ontsnapping uit de Escape Room gaat dat er wel in. Maar dan wel van die grote pannenkoeken. Niet van die kleintjes die papa altijd thuis maakt.

 

Het leuke van een pannenkoek is dat je erop kunt doen wat je wilt. Versier je pannenkoek met je favoriete beleg of kies er één die de koks van ons pannenkoekenrestaurant hebben bedacht. Er zijn verschillende soorten en smaken en ze hebben allemaal een dinosaurusnaam. Zo is er een Brontosaurus met kaas en ananas en een Spinosaurus met appel en rozijn. Of wat dacht je van een T-Rex met spek, ham en gehakt? Natuurlijk is er ook aan de Vegasaurus gedacht!

 

Als je een lekkere pannenkoek gekozen hebt, ruik je al snel de lekkere geuren uit de keuken. De aardige man die eerst vroeg welke pannenkoek je wilde, komt hem brengen. Hij is nog lekkerder als je al dacht! Natuurlijk is er na zo'n grote dino-pannenkoek altijd nog wel plek voor een lekker toetje. Een ijsje is de perfecte manier om de dag af te sluiten en afscheid te nemen van je nieuwe dino-vriendjes.

Kom gezellig een pannenkoek eten bij ons in Gouda

Ons pannenkoekenhuis in Gouda is geopend van woensdag tot zondag van 10:00 - 19:00. Je bent van harte uitgenodigd om te reserveren. Of neem contact met ons op om gezellig een pannenkoek te komen eten.

 

Reserveer direct

Jurassic Golf Adventure Park Gouda
Sluisdijk 15 Gouda, 2809 NA
Phone: 0182583933